Fri frakt på alle kjøp over 300 kr

Ingrediens - Sheabutter

Butyrospermum Parkii, eller Shea Butter, er en botanisk ingrediens hentet fra frøene til det Afrikanske Shea treet. Shea Butter er en fuktpleiende ingrediens, og som fortykningsmiddel. Funksjonene til Shea Butter har to sider, den ene bidrar til å bevare fuktighet og forhindrer tap av vann i huden ved å skape en barriere på hudoverflaten. Den andre forebygger og reduserer utseendet til tørre flekker of flass på huden. Shea Butter sin struktur og funksjon ligner på lipid innholdet i huden, og derfor hjelper Shea Butter også å bevare den intercellulær strukturen i epidermis inntakt og holder effektivt bakterier ute, legger til rette for huden helbredene prosess, forebygger irritasjon og regenerer huden. Shea Butter er å finne i de fleste kosmetikk og makeup produkter.